Lees hier onze werkwijze

  1. Maak uw product keuzeAls eerst kiest u wat voor soort schuttingsysteem u wenst. U heeft de keuze uit een 10 x 10 of een 12 x 12 systeem. In beide systemen hebben we meerdere varianten, deze kunt u vinden op onze productpagina.
  2. Hoeveel meter schutting denkt u nodig te hebben? Om een correcte berekening te maken is het voor ons noodzakelijk om te weten hoeveel meter schutting u nodig heeft met het aantal poorten. Het berekenen van het aantal meters kunt u simpel doen met een rolmaat of meetlint. De berekening hoeft niet op de millimeter nauwkeurig worden opgemeten, wij zullen altijd voldoende materiaal bij ons hebben om dit te kunnen oplossen. Let op: extra kosten van €150,- (onder 11,50 strekkende meters zijn wij genoodzaakt dit in rekening te brengen). Vul eenvoudig onze calculator in en zie direct wat het gaat kosten.
  3. Offerte aanvragenWanneer u een keuze heeft gemaakt dan kunt u op deze website een vrijblijvende offerte aanvragen. Dat kan op deze pagina. Wanneer u twijfelt over de keuze van een product of u komt er gewoonweg niet uit, bel ons gerust op of stuur ons een e-mail! Na het invullen van de calculator ziet u gelijk wat het gaat kosten, klik vervolgens op verstuur om een offerte aanvraag te versturen. 
  4. Offerte ontvangenWij proberen binnen zo snel mogelijk uw aanvragen te behandelen en een passende offerte terug te sturen. Wij streven er naar om binnen 48 uur een offerte toe te sturen, echter kan het door drukte wel eens voor komen dat het iets langer duurt. Onze prijzen zijn te alle tijden all-in prijzen, deze prijzen zijn gebaseerd op het gekozen materiaal en de extra opties die u kiest. Dit zorgt ervoor dat u nooit voor een verrassing komt te staan achteraf!
  5. Accepteren offerteWanneer u akkoord gaat met onze offerte kunt u eenvoudig reageren op dezelfde e-mail met een akkoord voor het plaatsen en leveren van onze producten.
  6. OpdrachtbevestigingWanneer u onze offerte heeft geaccepteerd, sturen wij u een opdrachtbevestiging per e-mail met een voorstel voor een datum om de producten te leveren en/of te plaatsen. Wanneer de aangegeven datum niet mogelijk is dan vragen wij u om contact met ons op te nemen om te kijken naar een andere dag.
  7. Plaatsen van onze productenOp deze afgesproken dag wordt uw product geleverd en vakkundig geplaatst zodat u kunt genieten van uw nieuwe mooie schutting.
over onze producten